پیکان استیشن و پوستر تبلیغی آن که نشان می داد این خودرو برای شکارچیان خودروی مناسبی است
پیکان در استرالیا توسط شرکت کرایسلر به فروش رسید.
تولد پیکان در دهه 60 میلادی با دو چراغ گرد بزرگ که فقط وانت چراغ گرد آن به ایران آمد.
چراغ*های گرد مدتی بعد مربعی*شکل شدند.
ایرانی*ها امیدوار به صادرات پیکان حتی به شیوخ پولدار عرب بودند.
در دهه 60 پیکان در اروپا تبدیل به خودروی محبوب مسابقات رالی شد.
حدود 30 تیونر معروف در اروپا پیکان را تیونینگ کردند. از شرکت زیتک با موتور 165 اسب*بخاری دو لیتری فورد گرفته تا هول بای با موتور 1800 و دو لیتری با قدرت 110 و 160 اسب*بخار
محبوب*ترین تزئینات داخلی پیکان تزئینات طرح چوب آن بود که در اوایل تولید آن در ایران عرضه شد.
مدلی از پیکان در استرالیا که هیچ*گاه در ایران تولید نشد.
موتور 1725 سی*سی شرکت تالبوت بر روی پیکان های دو لوکس آمد، البته این موتور که در شکل آمده است موتور تیونینگ شده همان دو لوکس است که توسط خود شرکت تالبوت انجا م گرفت. دو کاربراتور دو دهنه این موتور را تقویت می*کرد.
پیکان جوانان با موتور 1600 و با دو کاربراتور تولید شد.
پیکان GT یا هانتر جی تی که در نیوزیلند به فروش رسید. این پیکان نسبت به مدل*های عادی آن تقویت شده بود به گونه*ای که در تبلیغش به طنز آمده است فقط برای استفاده مردان.
پیکان در ایران قبل از انقلاب در مدل*های اونجر با موتور 1600 ، دو لوکس با موتور 1700 سی*سی، پیکان جوانان با موتور 1600 دو کاربراتور تولید شد. بعد از انقلاب نیز مدل هایی که قبلاً تولید می*شدند با حذف لوازم لوکس مانند زه*های در و رادیو پخش آن با نام پیکان کار عرضه شدند.
پیکان در سال*های دهه 60 با طراحی کرایسلر عرضه شد. بعدها تنها تغییری که ایران*خودرو طی بیش از 20 سال تولید بعد از انقلاب در این خودرو داد استفاده از سپرهای جوشنی بود. که با استقبال مشتریان مواجه نشد. البته در سال*های جنگ به دلیل تامین نشدن موتور پیکان با موتور پژو 504 به نام پیکاژو تولید شد.
پیکان*های زیادی در جهان تیونینگ شده*اند، اما تیونینگی که محمد باقرزاده با خرج بیش از 23 میلیون تومان پول بر روی پیکان انجام داده،*چیزی دیگری است. وی این خودرو را مجهز به موتور هولبای دو لیتری کرده و زیربندی را با الهام از خودروهای فورد ساخته است. رنگ بدنه این خودرو هم همان رنگی است که بر روی لامبورگینی می*پاشند. بخشی از آلیاژهای موتور این پیکان از تیتانیوم است.
بعد از توقف تولید پیکان، نیوپیکان قرار بود بر روی پلت*فرم فیات طراحی شود اما در نهایت بر روی پلت*فرم پژو 206 طراحی شد تا تولید شود. اما این پروژه به سرانجام نرسید. خودروی بعدی نیز که می*گفتند نامش نیوپیکان است به رانا تغییر نام داد.
درباره وب
جستوجو
ویژه مدیریت وب
لینک دوستان
برچسبها وب
حامیان بلک اسکین
تاریخ : دوشنبه 91/10/25 | 10:38 عصر | نویسنده : hamid darbar | نظرات ()
آخرین مطالب
آی پی شما
ساعت
بینندگان عمومی
آرشیو مطالب
حامیان بلک اسکین
امکانات وب
بازدید امروز: 65
بازدید دیروز: 51
کل بازدیدها: 1306113